Camera a primit demisia lui Marko Attila în original, plenul ia act miercuri

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a primit, marţi, demisia în original a deputatului Marko Attila, pentru care DNA cerea arestarea preventivă, iar plenul Camerei urmează să se întrunească miercuri, pentru a lua act de demisie.

234 afișări
Imaginea articolului Camera a primit demisia lui Marko Attila în original, plenul ia act miercuri

Marko Attila (Imagine: Mediafax Foto)

Secretarul Camerei Deputaţilor, Nicolae Mircovici, a făcut aceste precizări după şedinţa conducerii Camerei, arătând că s-a stabilit ca plenul să aibă loc miercuri, pentru a lua act de demisia lui Marko Attila din calitatea de deputat, astfel încât apoi să se trimită Ministerului de Justiţie această informare.

Fostul şef al ANI, Horia Georgescu, şi parlamentarii Theodor Nicolescu şi Marko Attila au fost trimişi în judecată, în 9 aprilie, în dosarul în care sunt acuzaţi de DNA că au aprobat despăgubiri pentru imobile supraevaluate la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP).

Şedinţa de plen a Camerei, de săptămâna trecută, în care trebuia sa se discute situaţia lui Marko, a fost suspendată din lipsă de cvorum.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici