Campanie de susţinere a lui Traian Băsescu pe Facebook, declanşată odată cu protestele din stradă

O campanie de susţinere a preşedintelui Traian Băsescu a fost declanşată pe Facebook imediat după începerea protestelor din stradă din ultimele zile, unul dintre mesajele postate fiind citatul lui Baconschi în care apare formula "mahalaua violentă şi ineptă încolonată".

9139 afișări
Imaginea articolului Campanie de susţinere a lui Traian Băsescu pe Facebook, declanşată odată cu protestele din stradă

Campanie de susţinere a lui Traian Băsescu pe Facebook, declanşată odată cu protestele din stradă

Una dintre paginile create pe Facebook în favoarea şefului statului este intitulată "Alături de Preşedintele Nostru".

"Anul care începe va fi crucial pentru România. Opţiunea e simplă: reformă, responsabilitate, siguranţă sau regres, populism, domnia bâtei. Alegerea o va face însă România vrednică, România care munceşte, România însetată de viitor, nu mahalaua violentă şi ineptă încolonată, ca minerii odinioară, în spatele moştenitorilor Securităţii", este unul dintre mesajele postate de persoana care a creat pagina şi care este preluat de pe blogul prim-vicepreşedintelui PDL Teodor Baconschi, la care se adaugă: "Tu de care parte eşti? Susţine-ţi Preşedintele!".

Pe această pagină dedicată susţinerii şefului statului au fost postate mai multe fotografii cu acesta, printre care cele din timpul întrevederilor cu preşedintele SUA, Barack Obama, cancelarul german Angela Merkel şi preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy.

De asemenea, mai sunt publicate fotografii din timpul mitingurilor electorale, în care apar oameni cu pancarte pe care sunt scrise mesaje de genul "Traiane, nu eşti singur. Eu sunt aici!" sau "Băsescu, ai votul nostru".

Într-una dintre aceste fotografii, şeful statului apare alături de soţia sa, Maria, care poartă un tricou pe care este scris: "Există ceva mai rău decât oamenii răi... indiferenţa oamenilor buni".

Unele dintre mesajele celor care au accesat această pagină sunt critice, cu mesaje dure antiprezidenţiale.

La capitolul informaţii ale persoanei care a creat pagina apare un îndemn: "Toţi cei care îşi susţin preşedintele să dea LIKE".

Totodată, website-ul indicat este cel al Administraţiei Prezidenţiale, respectiv www.presidency.ro.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, pagina a primit peste 5,119 de like-uri.

Un alt grup creat în ultimele zile pe Facebook pentru susţinerea şefului statului se intitulează "Alături de Traian Băsescu" şi are până acum aproape 500 de like-uri.

Şi manifestaţiile din ultimele zile din stradă au început tot printr-o campanie de mobilizare pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici