Câmpeanu: Reducerea contribuţiilor sociale va fi cuprinsă în programul de guvernare viitor

Reducerea contribuţiilor sociale va fi cuprinsă în programul de guvernare viitor, acest lucru fiind imposibil pe bugetul construit de vechiul cabinet, a declarat luni, la audierea din comisiile reunite, ministrul desemnat al Muncii, Mariana Câmpeanu, răspunzând unei întrebări adresate de Ioan Botiş.

272 afișări
Imaginea articolului Câmpeanu: Reducerea contribuţiilor sociale va fi cuprinsă în programul de guvernare viitor

Mariana Câmpeanu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebată de către fostul ministru al Muncii Ioan Botiş dacă are în vedere reducerea contribuţiilor sociale, Mariana Câmpeanu a răspuns că acest lucru nu este posibil acum, din cauza felului în care a fost construit bugetul.

"Reducerea contribuţiilor sociale va fi cuprinsă în programul de guvernare viitor. Nu se poate să facem acest lucru pe bugetul construit de dumneavoastră. Se va face concomitent cu creşterea salariului minim", a declarat Câmpeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici