Candidatul independent George Simion anunţă că va depune două plângeri la DNA pentru fraudarea alegerilor europarlamentare

George Simion, candidatul independent la alegerile europarlamentare, anunţă că va depune joi, la ora 13:00, două plângeri la sediul DNA, vizând infracţiuni legate de coruperea alegătorilor la scrutinul de duminică, 26 mai şi vicierea rezultatelor.

7308 afișări
Imaginea articolului Candidatul independent George Simion anunţă că va depune două plângeri la DNA pentru fraudarea alegerilor europarlamentare

Candidatul independent George Simion anunţă că va depune două plângeri la DNA pentru fraudarea alegerilor europarlamentare

George Simion, candidatul independent la alegerile europarlamentare, anunţă, prin intermediul unui comunicat de presă remis MEDIAFAX, că va depune joi, ora 13:00, două plângeri la sediul DNA.

Cererea se referă la infracţiunile legate de coruperea alegătorilor la scrutinul de duminică, 26 mai, şi vicierea rezultatelor.

George Simion susţine că are deţine dovezi clare conform cărora voturile au fost fraudate, atât în judeţele ţării, cât şi în diaspora.

George Simion a candidat independent la alegerile europarlamentare sub sloganul ,,România Mare în Europa’’, acumulând aproximativ 116.000 de voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici