Cătălin Flutur a demisionat de la şefia organizaţiei judeţene PDL Botoşani

Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, a anunţat, luni, că demisioneză din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PDL Botoşani din cauza rezultatelor slabe obţinute în alegerile prezidenţiale, dar şi pentru ca toţi membrii să aibă şanse egale pentru a candida la această funcţie.

174 afișări
Imaginea articolului Cătălin Flutur a demisionat de la şefia organizaţiei judeţene PDL Botoşani

Cătălin Flutur a demisionat de la şefia organizaţiei judeţene PDL Botosani (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Cătălin Flutur a făcut anunţul într-o conferinţă de presă organizată la Primăria Botoşani, menţionând că încă nu a informat conducerea centrală a partidului despre decizia sa.

"Rezultatul alegerilor prezidenţiale a fost unul slab, a fost recunoscut şi asumat după primul tur al alegerilor. Am făcut tot ce a depins de noi la acel moment. Dar pentru că PDL este în perioada de alegeri interne, am hotărât să îmi dau demisia din funcţia de preşedinte al PDL Botoşani. Vorbim de o deschidere în partid şi de posibilitatea ca toată lumea să aibă şanse egale", a spus Cătălin Flutur, care a adăugat că organizaţia din Botoşani este una din cele 13 filiale care au intrat sub monitorizare de la centru.

"Este firesc că această monitorizare trebuie să ducă şi la un rezultat", a spus Flutur.

El a mai precizat ca decizia îi aparţine în totalitate, că nu s-au făcut niciun fel de presiuni asupra sa şi că va candida la alegerile din acest an, tot pentru funcţia de preşedinte al PDL Botoşani.

Flutur a spus că organizaţia va fi condusă de un comitet interimar care va organiza alegerile şi că este posibil să facă şi el parte din acest comitet.

"Conducerea centrală este cea care va decide pe cine va pune în loc până la alegeri", a mai spus Flutur.

Cătălin Flutur a fost ales primar al municipiului Botoşani în anul 2004, când a candidat din partea PNL, iar de la sfârşitul anului 2007 s-a alăturat PDL, fiind coordonator al organizaţiei, astfel încât în 2008 a candidat din partea acestui partid la alegerile locale, fiind reales în funcţia de primar şi a fost desemnat preşedinte al organizaţiei PDL Botoşani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici