Cătălin Ivan (PSD): În acest moment, moţiunea nu are nicio şansă să treacă

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a declarat, duminică, la Iaşi, că în acest moment, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu nu are nicio şansă să treacă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3032 afișări
Imaginea articolului Cătălin Ivan (PSD): În acest moment, moţiunea nu are nicio şansă să treacă

Cătălin Ivan (PSD): În acest moment, moţiunea nu are nicio şansă să treacă

Cătălin Ivan a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă la Iaşi că „în acest moment” moţiunea nu are şanse, dar nu ştie ce se poate întâmpla până miercuri.

„În acest moment, moţiunea nu are nicio şansă să treacă. Dar până miercuri, cu metode specifice, se pot întâmpla multe. Să sperăm că va prevala raţiunea şi responsabilitatea şi colegii de partid vor şti ce e mai bine şi pentru România şi pentru PSD”, a declarat Cătălin Ivan.

Întrebat ce înseamnă „metode specifice”, Ivan a spus că PSD este un partid „disciplinat, tăcut, dar care face întotdeauna ceea ce trebuie să facă”.

„În toate momentele importante din istoria sa şi a României din ultimii ani de zile, PSD a făcut exact ceea ce a trebuit să facă. Exact asta se va întâmpla şi miercuri. Veţi vedea că indiferent dacă vor fi sau nu voci care vor ieşi public să îşi asume o anumită poziţie, votul va fi cum trebuie”, a răspuns europarlamentarul PSD.

La rândul său, primarul Iaşiului, Mihai Chirica a spus că ar trebui să fie un număr mare de voturi împotriva moţiunii.

„În momentul de faţă va trebui să fie un număr cât mai mare de astfel de voturi (împotriva moţiunii – n.r.) pentru a înţelege şi domnul Liviu Dragnea că acest partid are, în ansamblul său, un număr cât mai mare de oameni rezonabili care pot duce programul de guvernare la bun sfârşit”, a declarat fostul lider al PSD Iaşi.

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu va fi citită duminică în Parlament.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici