Femeile social-democrate susţin că Sorin Grindeanu şi Victor Ponta nu reprezintă PSD

PSD a transmis, duminică, un comunicat de presă potrivit căruia şi femeile social-democrate susţin că Sorin Grindeanu şi Victor Ponta nu reprezintă PSD şi consideră că acţiunile celor doi sunt reprezintă o "încercare de uzurpare a puterii guvernamentale".

851 afișări
Imaginea articolului Femeile social-democrate susţin că Sorin Grindeanu şi Victor Ponta nu reprezintă PSD

Femeile social-democrate susţin că Sorin Grindeanu şi Victor Ponta nu reprezintă PSD

„Sorin Grindeanu şi Victor Ponta nu reprezintă PSD. Asistăm la o încercare de uzurpare a puterii guvernamentale, printr-o acţiune împotriva principiilor democratice şi constituţionale. Organizaţia Femeilor Social Democrate susţine decizia CExN privind retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu, precum şi deciziile de excludere din PSD a tuturor celor care se asociază unui demers ilegitim de uzurpare a puterii guvernamentale, de către Sorin Grindeanu”, se menţionează în comunicatul citat.

Potrivit sursei menţionate, OFSD condamnă „categoric” tentativa „ilegală şi neconstituţională” a celor doi „foşti membri ai partidului”, Sorin Grindeanu şi Victor Ponta, de a prelua puterea executivă a statului român.

„Sorin Grindeanu şi Victor Ponta nu reprezintă PSD, folosind numele PSD într-un demers derulat împotriva principiilor constituţionale şi împotriva votului românilor care au susţinut cu o opţiune covârşitoare partidul şi aliaţii săi, la recentele alegeri parlamentare. Sorin Grindeanu şi Victor Ponta au întreaga răspundere pentru demersurile pe care le fac. Poziţia forurilor statutare ale PSD este clară, iar acţiunile personale ale celor doi trebuie să înceteze imediat”, se mai arată în comunicatul PSD, care exprimă poziţia femeilor social-democrate.

PSD a transmis, sâmbătă, un comunicat de presă în care a anunţat că toate organizaţiile PSD din ţară au votat o Declaraţie comună prin care se desolidarizează de „lovitura de stat” de la Palatul Victoria, cu excepţia a două filiale, din Timiş şi Caraş-Severin, cea din urmă pentru că nu s-a întrunit.

Într-un alt comunicat, transmis tot sâmbătă, PSD a anunţat că şi deputatul PSD de Timiş, Matei Suciu, se dezice de acţiunile „ilegale” ale lui Sorin Grindeanu şi că acesta va vota moţiunea de cenzură.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici