Cataramă: Voi cere la CNSAS documentele originale despre care vorbesc. E un atac pe ştiri false

Viorel Cataramă a declarat, joi pentru MEDIAFAX, că va cere vineri la CNSAS documentele originale despre care vorbesc atunci când spun că a fost informator al Securităţii. Prezidenţiabilul Dreptei Liberale a precizat că este „un atac pe ştiri false”, ceea ce înseamnă că a devenit „periculos”.

1340 afișări
Imaginea articolului Cataramă: Voi cere la CNSAS documentele originale despre care vorbesc. E un atac pe ştiri false

Cataramă: Voi cere la CNSAS documentele originale despre care vorbesc. E un atac pe ştiri false

Vreau să mă duc la CNSAS mâine (vineri - n.r.) şi să le cer originalele acelor hârtii de care vorbesc ei, pentru că am apărut cu trei nume conspirative, ceea ce nu s-a mai întâmplat cu niciunul care ar fi colaborat cu Securitatea. Mi se pare absolut curios să existe trei nume conspirative pentru mine şi vreau să le cer. Duminică sunt alegeri. Ei au lansat asta cu trei zile îaninte de alegeri, că nu am fost colaborator, dar că am fost o persoană care urma să fie recrutată. Ca să fiu informator trebuia să fi semnat un angajament. Le cer documentele în baza cărora s-a luat decizia. Documente care nu există”, a afirmat Viorel Cataramă, pentru MEDIAFAX.

Acesta a adăugat că adeverinţa CNSAS în cazul său este un semn că a devenit un candidat la alegerile prezidenţiale care contează.

Eu cred că este un atac pe ştiri false pentru că am devenit periculos înaintea alegerilor. Asta mă bucură. (...) Înseamnă că încep să contez, înseamnă că se tem de mine, înseamnă că programul Dreptei Liberale, bazat pe stat naţiune e din ce în ce mai acceptat şi o să vedem duminică ce rezultat va fi”, a conchis Cataramă.

Viorel Cataramă, candidat la prezidenţiale, a fost informator al Securităţii, iar notele pe care le transmitea erau semnate de acesta atât cu numele real cât şi cu cele conspirative, „W”, „Viorel” şi „Voicu”, se arată într-o adeverinţă a CNSAS. Cataramă nu a fost însă colaborator al Securităţii.

Taguri:
cataramă,
cnsas,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici