Câţi bani susţine Executivul că se pierd din cauza atacării la CCR a măsurilor fiscale

Atacarea la CCR a proiectului cu măsuri fiscale asumat de Guvern în Parlament este un „atac” ipocrit, din cauza căruia România pierde 1 miliard de lei, spune premierul Marcel Ciolacu.

187 afișări
Imaginea articolului Câţi bani susţine Executivul că se pierd din cauza atacării la CCR a măsurilor fiscale

Câţi bani susţine Executivul că se pierd din cauza atacării la CCR a măsurilor fiscale

Ciolacu a fost întrebat, sâmbătă, dacă are probleme similare cu ministrul Finanţelor, care spunea că nu doarme noaptea din cauza deficitului bugetar.

„Sunt foarte multe de acoperit din funcţia de prim-ministru. Ministrul de Finanţe este un om foarte, foarte responsabil şi încercăm împreună să găsim soluţiile cele mai bune. Până acum le-am găsit. Adevărat, cu acest atac ipocrit, din punctul meu de vedere, la CCR, s-au pierdut deja sume pe care ne bazam din reorganizare şi combaterea evaziunii”, a spus prmeierul.

Potrivit acestuia, este vorba de aproximativ 1 miliard de lei.

Întrebat ce va face dacă CCR va declara neconstituţional proiectul, Ciolacu a răspuns: „Vom vedea dacă se întâmplă acest lucru, o să grăbim, avem şi acest scenariu făcut”.

USR şi Forţa Dreptei au sesizat Curtea Constituţională pe legea măsurilor fiscale, prin angajarea răspunderii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici