Ce priorităţi anunţă noul preşedinte al partidului, Vasile Blaga, pentru PDL

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminică, înainte de şedinţa informală a Biroului Permanent Naţional al partidului, că organizarea, disciplina şi realizarea unui puternic pol de dreapta care să se opună USL vor fi priorităţile zero pentru PDL.

402 afișări
Imaginea articolului Ce priorităţi anunţă noul preşedinte al partidului, Vasile Blaga, pentru PDL

Ce priorităţi anunţă noul preşedinte al partidului, Vasile Blaga, pentru PDL (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebat despre afirmaţia sa că de duminică începe campania electorală pentru alegerile generale şi despre prioritatea zero pentru PDL, Blaga a răspuns: "Organizarea, disciplina, demersurile pe care trebuie să le facem pas cu pas, care depind de noi, pentru realizarea unui puternic pol de drepta care să se opună USL".

El a adăugat că ţara nu poate fi lăsată pe mâna actualei puteri.

"Nu putem lăsa ţara pe această putere. În fiecare zi nu face altceva decât să îşi ducă la îndeplinire planul de confiscare a statului bucată cu bucată", a susţinut liderul democrat-liberal.

Noul Birou Permanent Naţional al PDL, ales sâmbătă, s-a reunit, duminică după-amiază, într-o şedinţă informală, la sediul din Modrogan al partidului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici