Ce spune Predoiu despre o posibilă candidatură la prezidenţiale

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, sâmbătă, că posibila sa desemnare drept candidat în alegerile prezidenţiale este subiectul unei întrebări premature, importantă la acest moment fiind "recapacitarea energiilor" PDL.

798 afișări
Imaginea articolului Ce spune Predoiu despre o posibilă candidatură la prezidenţiale

Cătălin Predoiu (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"E o întrebare prematură. Ce e important acum e să recapacităm energiile PDL. Este un partid de învingători, care şi-a spulberat adversarii politici în nenumărate rânduri şi cred că mai poate face acest lucru", a declarat Predoiu.

Şi Vasile Blaga a evitat să spună dacă o opţiune pentru prezidenţiale a PDL este Cătălin Predoiu.

"Ştiţi procedurile PDL, ele sunt publice de trei luni, cei care vor dori să se înscrie...vom avea alegeri în partid şi vom stabili candidatul", a spus preşedintele PDL.

Fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu a fost ales, sâmbătă, prim-vicepreşedinte al PDL, în favoarea sa votând 552 membrii ai CNC şi împotrivă 8 .

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici