Cei care trebuie să aplice legea sunt primii care o încalcă. Preşedintele CJ Bihor, prins de poliţişti la pescuit. Ce amendă a primit

  • Pasztor Sandor a pescuit pe un lac de lângă Oradea şi regretă sincer atitudinea sa ”nedemnă”
  • Preşedintele CJ Bihor va achita amenda de 5000 de lei şi va transfera o sumă similară unei asociaţii caritabile
  • Acesta spune că nu trebuia să cedeze ispitei
3409 afișări
Imaginea articolului Cei care trebuie să aplice legea sunt primii care o încalcă. Preşedintele CJ Bihor, prins de poliţişti la pescuit. Ce amendă a primit

Cei care trebuie să aplice legea sunt primii care o încalcă. Preşedintele CJ Bihor, prins de poliţişti la pescuit. Ce amendă a primit

Preşedintele Consiliul Judeţean Bihor, Pasztor Sandor, a fost la pescuit pe un lac de lângă Oradea şi a fost amendat de poliţişti cu suma de 5000 de lei, acesta recunoscând că a greşit deoarece a încălcat regulile valabile pentru toţi.

Potrivit unei postări pe pagina sa de Facebook, Pasztor Sandor a scris că regretă sincer atitudinea sa nedemnă.

”Joi după amiază, pentru o scurtă perioadă, am oprit la pescuit, la un lac situat lângă Oradea. Recunosc că am greşit, deoarece am încălcat reguli valabile pentru noi toţi. Nu trebuia să cedez acestei ispite. Poliţia m-a sancţionat justificat, la faţa locului, cu o amendă de 5.000 de lei. Vineri dimineaţa, primul lucru pe care am să-l fac va fi plata acestei amenzi şi voi transfera o sumă similară unei asociaţii caritabile. Regret sincer atitudinea mea nedemnă şi îmi cer scuze tuturor!”, a scris Pasztor.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Fărcuţa, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că, în urma unei sesizări, poliţiştii s-au deplasat la un lac din comuna Cetariu unde au descoperit două grupuri de persoane care pescuiau la distanţă de 100 de m unul de altul, unul format din 5 persoane din comuna Sălard, şi unul din 3 persoane din Oradea.

”Persoanele au fost legitimate şi sancţionate pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3 pentru că au desfăşurat activităţi de pescuit. Cele trei persoane din Oradea au fost sancţionate cu câte 5000 de lei, iar din grupul de 5 persoane din Sălard, 2 au fost sancţionate cu 2000 de lei iar restul cu avertisment”, a spus Fărcuţa.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, în cazul pescuitului sportiv, chiar dacă acest tip de activitate se practică în general în mod independent şi nu în grup, nu este prevăzută ca o deplasare cu caracter justificat sau legată de activitatea fizică individuală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici