Cezar Preda: De marţea trecută Antonescu nu mai e candidatul USL la prezidenţiale, dar el nu ştie

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda susţine că liberalul Crin Antonescu nu mai este de marţea trecută candidatul USL la prezidenţiale, lucru neştiut doar de liderul liberal, iar PSD va avea propriul candidat în timp ce PNL va trebui să treacă în Opoziţie.

1225 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: De marţea trecută Antonescu nu mai e candidatul USL la prezidenţiale, dar el nu ştie

Cezar Preda: De marţea trecută Antonescu nu mai e candidatul USL la prezidenţiale, dar el nu ştie (Imagine: Octav Ganea / MediafaxFoto)

Deputatul PDL de Buzău a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că încă de săptămâna trecută PSD a luat decizia de a nu-l mai susţine pe Crin Antonescu la prezidenţiale, fapt ştiut în prezent de toată lumea, mai puţin de liderul liberal.

"De marţea care a trecut domnul Antonescu nu mai e candidatul USL la prezidenţiale, dar el nu ştie. PSD a luat decizia să-şi facă o nouă majoritate, care se va face cu oamenii lui Vanghelie din PPDD care au primit dispoziţie să treacă rapid la PSD, cu UNPR şi cu PC, care a întors toate armele în stilu-i caracteristic al lui Voiculescu, aşa că eu le transmit celor din PNL că vor trebui în opoziţie, iar când vor trece vor trebui să spună de ce au minţit oamenii alături de PSD. Nu le va fi uşor în opoziţie", a declarat, vineri, Cezar Preda.

Vicepreşedintele PDL a adăugat că toată lumea ştie că Antonescu nu ar mai fi candidatul USL la prezidenţiale, mai puţin liderul liberal. De asemenea, Preda a precizat că, în opinia sa, liberalii vor fi daţi afară de la guvernare până la sfârşitul anului şi vor fi nevoiţi să treacă în opoziţie, unde "nu vor avea nicidecum o viaţă uşoară".

"Vor fi ţinuţi la guvernare până se va aproba bugetul pentru a nu-l mai putea contesta. Toată lumea ştie asta, numai Antonescu nu ştie. Situaţia pe dreapta se va complica din luna ianuarie pentru că vor rămâne în opoziţie doar două partide, PDL şi PNL, UDMR va fi ca de obicei cu semnături secrete, primind nişte posturi, dar neintrând la guvernare. Vor fi două partide, unul în scădere continuă datorită prestaţiei preşedintelui său, domnul Antonescu, şi un PDL în creştere", a conchis Cezar Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici