Chişinăul a ales continuitatea: Ion Ceban - 50,62% din voturi, în urma prelucrării a 303 procese verbale

  • Comisia Electorală Centrală anunţă prelucrarea a 303 procese verbale din 305 pentru muncipiul Chişinău.
  • otrivit datelor preliminare, actualul primar al capitalei, Ion Ceban, preşedintele MAN, a acumulat 50,62% din sufragii.
  • Acesta este urmat de candidatul PAS, Lilian Carp cu 28,22 % din voturi.
914 afișări
Imaginea articolului Chişinăul a ales continuitatea: Ion Ceban - 50,62% din voturi, în urma prelucrării a 303 procese verbale

Ion Ceban

Pentru Ion Ceban au votat 131 643 de cetăţeni ai capitalei, în timp ce Lilian Carp a primit 73.381 de voturi, transmite www.deschide.md.

În Consiliul Municipal Chişinău, cele mai multe locuri le vor avea consilierii din echipa lui Ceban, pentru care au votat 33,14% din alegători, pe locul doi se plasează PAS cu 32,82%, urmat de PSRM cu 9,67% şi PCRM cu 4,56%.

Potrivit datelor CEC, în municipiul Chişinău au participat la alegeri 323 215 de alegători, respectiv 41,43 % dintre alegători.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici