Ciolacu cere intervenţie de urgenţă la un azil din Mureş: ,,Victimele, închise şi supuse violenţelor"

Premierul Marcel Ciolacu cere intervenţie de urgenţă la un centru de îngrijire a persoanelor vârstnice din judeţul Mureş, după ce i-a fost adus la cunoştinţă că beneficiarii ar fi supuşi unor „violenţe inadmisibile”.

751 afișări
Imaginea articolului Ciolacu cere intervenţie de urgenţă la un azil din Mureş: ,,Victimele, închise şi supuse violenţelor"

Marcel Ciolacu, Facebook

„Ca urmare a informaţiilor primite de la Centrul de Resurse Juridice, am dispus de urgenţă intervenţia instituţiilor statului în cazul unor abuzuri şi violenţe inadmisibile comise împotriva unor beneficiari din Centrul de îngrijire şi asistenţă Căsuţa Lu'Min, din judeţul Mureş”, spune premierul Marcel Ciolacu.

Conform informaţiilor primite de premier, victimele erau ţinute închise şi supuse unor acte de violenţă, necesitând de urgenţă intervenţii medicale.

Marcel Ciolacu spune că va monitoriza îndeaproape evoluţia evenimentelor pentru a se asigura că victimele vor primi un tratament adecvat, iar vinovaţii vor fi traşi la răspundere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici