Ciolacu, despre cine ar putea deschide lista la europarlamentare: Aş dori o doamnă

Liderul PSD Marcel Ciolacu şi-ar dori ca în capul listei comune a PSD şi PNL pentru alegerile europarlamentare să fie o femeie.

477 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre cine ar putea deschide lista la europarlamentare: Aş dori o doamnă

Ciolacu, despre cine ar putea deschide lista la europarlamentare: Aş dori o doamnă

”Am spus şi în cadrul coaliţiei, deci nu este un secret şi îmi asum în continuare, că mi-aş dori foarte mult să găsim o doamnă care să deschidă lista de europarlamentare a celor două partide, o doamnă care să nu fie nici membră PSD, nici membră PNL”, a spus Ciolacu, după întâlnirea de miercuri a liderilor coaliţiei de guvernare.

”Ne dorim, normal, idealul, să fie o doamnă care poate gândeşte liberal, dar are o meserie social-democrată, sau invers, şi sunt ferm convins că în perioada următoare vom găsi această doamnă şi, mai mult ca sigur, aşa cum spunea şi domnul preşedinte (Nicolae Ciucă - n.r.), vom veni în faţa dumneavoastră şi o să o prezentăm”, a mai arătat Ciolacu.

Miercuri mai devreme, liderul PSD a fost întrebat dacă lista comună PSD-PNL va fi deschisă de Luminiţa Odobescu. Ciolacu a răspuns că nu s-a decis cine va deschide lista.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici