Ciolacu, despre frăţia cu PNL: Cred că vom avea un viitor politic împreună şi după anul 2024

Premierul desemnat Marcel Ciolacu crede că PSD şi PNL vor avea un viitor politic împreună şi după anul 2024, „dacă această guvernare se va ridica la aşteptările românilor”.

217 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre frăţia cu PNL: Cred că vom avea un viitor politic împreună şi după anul 2024

Ciolacu, despre frăţia cu PNL: Cred că vom avea un viitor politic împreună şi după anul 2024

Premierul desemnat Marcel Ciolacu şi-a exprimat încrederea că PSD şi PNL vor colabora cu UDMR în Parlament.

„Îmi pare rău domnule Kelemen Hunor de faptul că n-am reuşit, trei bărbaţi de stat, să ajungem la acel punct comun, în care să ne punem în continuare o echipă la guvernare. Sunt ferm convins că în viitor vom reuşi să rămânem o echipă în Parlament pentru legile importante. S-a mai întâmplat în istorie când PSD cu UDMR, când era o avalanşă asupra noastră, să găsim echilibru. Sunt ferm convins că îl vom găsi în continuare, de data aceasta împreună şi cu PSD şi cu PNL”, a spus Ciolacu.

El i-a avertizat pe cei din PSD şi PNL că în următoarea perioadă vor fi atacuri foarte mari asupra lor.

„Nimănui nu-i convine această majoritate mare şi consistentă. Indiferent cât de greu va fi, vom fi supuşi unui atac, vom fi acuzaţi, întărâtaţi, astfel încât această alianţă să se rupă. Eu am luat votul de la colegii mei şi nu regret că am intrat la guvernare ca să facem o alianţă cel puţin până în anul 2024. Ar fi culmea, după ce cu o mână se stingeau focurile, cu alta se încerca să se construaiscă, să ne lăsăm impresionaţi în acest moment. Eu cred că vom avea un viitor politic împreună şi după anul 2024 dacă această guvernare se va ridica la aşteptările românilor”, a adăugat premierul desemnat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici