Ciolacu, despre scandalul de la Sectoarele 1 şi 2: Văd două persoane care au pierdut alegerile

  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat scandalul care a izbucnit în Sectoarele 1 şi 2 din Capitală.
  • Eu „văd două persoane care, alături de alte mii de persoane, au pierdut alegerile”, a spus Ciolacu.
Urmărește
402 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre scandalul de la Sectoarele 1 şi 2: Văd două persoane care au pierdut alegerile

Ciolacu, despre scandalul de la Sectoarele 1 şi 2: Văd două persoane care au pierdut alegerile

Premierul a fost întrebat cum vede scandalul de la Sectoarele 1 şi 2 din Bucureşti.

„Văd două persoane care, alături de alte mii de persoane, au pierdut alegerile”, a răspuns Ciolacu.

Ulterior, el a spus că procedurile au fost prea lungi şi că spaţiul pus la dispoziţie de Primăria Sectorului 1 nu a fost adecvat.

„A durat mult prea mult din punctul meu de vedere. Sectorul 1 a pus la dispoziţie un spaţiu total neadecvat (...) este atributul primarului de sector”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Premierul a mai spus că aşteaptă propuneri privind schimbarea procedurilor.

„Dacă preşedintele AEP consideră că trebuie să modifice ceva după această experienţă, atunci să vină cu propuneri, voi fi atent la ce îmi propune”, a precizat Marcel Ciolacu.

Reprezentanţii USR contestă rezultatul alegerilor din Sectoarele 1 şi 2 ale Capitalei. Ei susţin că alegerile trebuie să fie validate doar după ce toate reclamaţiile sunt verificate şi cer renumărarea voturilor în mai multe secţii. USR a organizat miercuri un protest în faţa Biroului Electoral Sector 2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici