Ciolacu, după victoria lui Macron: Francezii au ales valorile europene

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, lider PSD, l-a felicitat, luni, pe Emmanuel Macron pentru victoria obţinută la alegerile prezidenţiale din Franţa: „Francezii au ales valorile europene”.

203 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, după victoria lui Macron: Francezii au ales valorile europene

Ciolacu: Francezii au ales valorile europene

„Francezii au ales valorile europene. Felicitări Emmanuel Macron! Vom continua să lucrăm împreună pentru a consolida Flancul Estic al NATO şi Parteneriatul nostru Strategic”, scrie, luni, pe Twitter Marcel Ciolacu.

Emmanuel Macron a obţinut 57,6% din voturi în turul secund al scrutinului prezidenţial, iar adversara sa, Marine Le Pen, reprezentând formaţiunea Mobilizarea Naţională (RN, extremă-dreapta), este creditată cu 42,4%, potrivit unui sondaj efectuat de Institutul Elabe, la cererea postului BFMTV.

Un alt sondaj, efectuat la ieşirea de la urne de Institutul Ifop la cererea cotidianului Le Figaro, îl creditează pe Emmanuel Macron cu 58% din voturi şi pe Marine Le Pen cu 42%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici