Ciolacu: Nu credeam că veţi avea atâta josnicie să minţiţi privind în ochii a milioane de copii

  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, atacă Guvernul Cîţu, afirmând că nu dă „doi bani” pe creşterea salariilor şi pe mărirea pensiilor
  • Ciolacu nu a crezut că premierul va avea „atâta josnicie să minţiţi privind în ochii a milioane de copii”.
424 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Nu credeam că veţi avea atâta josnicie să minţiţi privind în ochii a milioane de copii

Ciolacu: Nu credeam că veţi avea atâta josnicie să minţiţi privind în ochii a milioane de copii

„Am înţeles că nu daţi doi bani pe ideea de a creşte salariile românilor - nici a celor plătiţi cu lefuri mici, în sectorul privat şi nicidecum a bugetarilor! Am înţeles că nu vă interesează să le daţi pensionarilor măcar şansa de a-şi păstra nivelul de trai, amânând la nesfârşit majorările de pensii. Însă nu credeam că veţi avea atâta josnicie să minţiţi privind în ochii a milioane de copii! Înaintea alegerilor aţi promis că le dublaţi alocaţiile - nu în toamna acestui an, cum propusese PSD şi votase Parlamentul- ci în tranşe semestriale de câte 20%, până în 2022. Azi, aţi arătat ţării că şi dublarea alocaţiilor a fost o farsă sinistră!”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Acesta adaugă că „în Guvernul Ţepelor, PNL i-a păcălit cu cinism pe copiii ţării cu alocaţiile, aşa cum USR-PLUS i-a minţit pe părinţii lor cu sloganul TaxeZero pe salariul minim! Sunteţi mici la suflet şi lipsiţi de omenie! Sunteţi Guvernarea Anti-Alocaţie, în care până şi copii primesc ţeapă cu dedicaţie!”.

Premierul Florin Cîţu a anunţat, după şedinţa de Guvern de miercuri, că vor creşte atât pensiile, cât şi alocaţiile, însă „în cea mai bună formulă pentru întreaga economie, nu doar pentru anumite categorii”.

Despre alocaţiile pentru copii şi promisiunea de majorare a acestora cu 40%, Cîţu a spus că pe actuala construcţie bugetară creşterea cu 20% a alocaţiilor este sustenabilă, dar decizia nu este a Guvernului, ci a Parlamentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
alocaţii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici