Ciolacu: Românii nu mai aşteaptă de la liderii lor tăieri de panglici şi hore

  • Românii nu mai aşteaptă de la liderii lor tăieri de panglici şi hore, ci soluţii concrete şi oneste care să genereze echitate socială, afirmă premierul Marcel Ciolacu.
  • El spune că a decis să reducă la maximum timpul alocat festivităţilor oficiale.
151 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Românii nu mai aşteaptă de la liderii lor tăieri de panglici şi hore

„Prioritatea mea din aceaste zile este să găsesc soluţii pentru a corecta inechităţile sociale adunate într-un deceniu. De aceea, am decis să reduc la maximum timpul alocat festivităţilor oficiale şi să mi-l dedic întâlnirilor cu reprezentanţii tuturor categoriilor sociale care reclamă asemenea nedreptăţi. Ieri (marţi - n.r.), am discutat cu sindicaliştii din domeniul ordinii publice, din poliţie şi sistemul penitenciar. Astăzi (miercuri - n.r.), cu oamenii din sistemul apărării naţionale”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El precizează că înainte de întâlnirea de joi cu liderii Sanitas, a vrut să-i asculte pe cei de la baza sistemului sanitar – medici, asistente, infirmiere, brancardieri, personal TESA şi să afle cum văd ei rezolvarea situaţiei din acest domeniu.

„Pentru asta am fost la Spitalul Universitar din Bucureşti. În acelaşi timp, m-am asigurat că la Guvern se lucrează la finalizarea actelor agreate cu fermierii şi transportatorii. Indiferent cât de complicat va fi, sunt convins că vom găsi, împreună cu liderii responsabili din toate domeniile prioritare ale societăţii, rezolvări echilibrate la problemele cu care se confruntă. Cred că românii nu mai aşteaptă de la liderii lor tăieri de panglici şi hore, ci soluţii concrete şi oneste care să genereze echitate socială”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici