Ciolacu: Suntem decişi să acţionam mult mai eficient împotriva reţelelor de traficanţi

Executivul aprobă, joi, suplimentarea schemei de personal a secţiei de antidrog, din cadrul DIICOT, cu 25 de posturi, anunţă premierul Marcel Ciolacu: „Suntem decişi să acţionam mult mai eficient împotriva reţelelor de traficanţi”.

172 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Suntem decişi să acţionam mult mai eficient împotriva reţelelor de traficanţi

Facebook, Marcel Ciolacu

„Venim astăzi (joi - n.r.) şi cu o decizie majoră în lupta contra traficului de droguri! Suplimentăm schema de personal a secţiei de antidrog, din cadrul DIICOT, cu 25 de posturi”, spune Marcel Ciolacu.

Premierul menţionează că, în prezent, sunt doar 16 procurori care se ocupă la nivel central de droguri.

„Este evident că erau copleşiţi de realitate. De altfel, am participat mai devreme la reuniunea CSAT în care am discutat tocmai acest fenomen. Suntem decişi să acţionam mult mai eficient împotriva reţelelor de traficanţi! Şi am văzut zilele trecute semne că se poate: anchetatorii români au mers pe urma unei astfel de reţele până în Ucraina şi au destructurat-o”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici