Ciolacu: Toate scenariile rămân deschise. Mă bucur că Grindeanu a strâns majoritate la Camera Deputaţilor

  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că toate scenariile rămân deschise în continuare.
  • În ce priveşte faptul că Sorin Grindeanu a fost votat preşedinte interimar la Camera Deputaţilor, Ciolacu se bucură că acesta a reuşit să strângă majoritatea.
1598 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Toate scenariile rămân deschise. Mă bucur că Grindeanu a strâns majoritate la Camera Deputaţilor

Sursa foto: Mediafaxfoto

„PSD îşi asumă şi în această criză să intre la guvernare”, afirmă Ciolacu.

Întrebat, marţi, care sunt motivele pentru care acum PSD ia în calcul să intre la guvernare, Ciolacu a răspuns că „lucrurile nu se exclud unele pe altele”.

„Am constatat că după încă 10 zile de criză anumiţi lideri politici au spus clar că nu poate să treacă prin Parlament un guvern minoritar, lucru pe care noi îl spunem de la începutul crizei. România nu are nevoie în acest moment de un Guvern minoritar. Toate scenariile rămân deschise în continuare şi cred cu tărie că întoarcerea la popor este cea mai corectă”, declară preşedintele PSD.

Întrebat mai departe care sunt condiţiile pentru intrarea PSD la guvernare, Ciolacu a răspuns: „nu avem condiţii, nu am discutat”: „Vorbesc cu toată lumea la telefon. Nu am nicio reţinere indiferent din ce zonă politică vin aceste telefoane şi mi se pare corect să facem acest lucru”.

„Fac o solicitare la toţi reprezentanţii partidelor parlamentare: să avem foarte mare grijă ce vorbim în această perioadă fiindcă cu toţii suntem responsabili de declaraţiile noastre”, adaugă Ciolacu.

Întrebat despre faptul că Sorin Grindeanu a fost votat preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor inclusiv cu voturile celor de la AUR, UDMR şi grupul minorităţilor naţionale, Ciolacu răspunde: „mă bucur că domnul Grindeanu a reuşit să creeze o majoritate în Parlament să fie preşedinte interimar”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici