Ciolacu vrea ca în ministere să existe o singură structură de emitere electronică a avizelor

Premierul Marcel Ciolacu a cerut, marţi, miniştrilor, în şedinţa de Guvern, să prezinte propuneri de reorganizare astfel încât, în fiecare minister, să existe o singură structură de emitere electronică a avizelor şi autorizaţiilor.

326 afișări
Imaginea articolului Ciolacu vrea ca în ministere să existe o singură structură de emitere electronică a avizelor

Ciolacu vrea ca în ministere să existe o singură structură de emitere electronică a avizelor

”Este nevoie de soluţii urgente pentru a nu mai pune oamenii pe drumuri. Cetăţenii, oamenii de afaceri, primarii şi toţi cei care au nevoie de avize şi autorizaţii trebuie să ştie că le pot ridica adresându-se online unui singur serviciu din minister, ci nu ca acum, când sunt nevoiţi să bată la uşa mai multor agenţii sau structuri din subordinea ministerelor. Va exista o platformă electronică pe care o vom adapta în funcţie de specificul fiecărui domeniu şi pentru a pune punct contactului direct între funcţionari şi cetăţeni şi mediul de afaceri”, a afirmat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Şeful Executivului a cerut ca fiecare ministru să transmită propuneri de restructurare în acest sens către şeful Cancelariei Prim-ministrului şi către cei doi vicepremieri, Marian Neacşu şi Cătălin Predoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici