Cioloş, despre o posibilă candidatură la alegerile parlamentare: Nu e deloc exclus

Dacian Cioloş a declarat, întrebat dacă se gândeşte să candideze la alegerile parlamentare, că nu este deloc exclus. Liderul PLUS a precizat că proiectul său politic e orientat spre România şi vrea să contribuie la acesta.

649 afișări
Imaginea articolului Cioloş, despre o posibilă candidatură la alegerile parlamentare: Nu e deloc exclus

Cioloş, despre o posibilă candidatură la alegerile parlamentare: Nu e deloc exclus

„Nu e deloc exclus. Am spus lucrul acesta că proiectul meu politic e îndreptat spre România şi vreau să contribui la construcţia politică. Dar mai e până atunci”, a afirmat Dacian Cioloş, întrebat duminică, într-o conferinţă de presă, dacă are intenţia să candideze pentru alegerile parlamentare de anul viitor.

Consiliul Naţional PLUS a decis, duminică, să adreseze o scrisoare deschisă membrilor USR în care transmite că vrea continuarea Alianţei pentru alegerile locale şi parlamentare de anul viitor, precum şi transformarea acesteia, la un moment dat, într-o fuziune a celor două partide.

PLUS mai propune formarea unui guvern din umbră şi a unui program politic comun, potrivit unui comunicat de presă al partidului remis, duminică, MEDIAFAX.

Formaţiunea condusă de Dacian Cioloş mai doreşte o structură executivă unică care să consolideze formula deja agreată la nivelul Protocolului Politic al Alianţei., care să fie coordonată de un secretar general ales prin vot comun al celor două partide.

PLUS ar mai vrea ca până în luna februarie a anului viitor să fie finalizat procesul desemnării candidaturilor unice pentru alegerile locale. În acest sens, PLUS sugerea desemnarea unei echipe comune la nivel central, în coordonarea secretarului general, care să medieze negocierile la nivelul filialelor locale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici