Cioroianu: Dacă rămânem la guvernare după moţiune, Tăriceanu va fi Călin Popescu Highlander

Ministrul liberal de Externe Adrian Cioroianu a declarat, vineri, la Costineşti, la Şcoala de vară a TNL, că şansele ca moţiunea PSD să treacă sunt egale cu cele ca ea să nu treacă, afirmând că, dacă PNL rămâne la guvernare, premierul Tăriceanu va deveni Călin Popescu Highlander.

2 afișări
Imaginea articolului Cioroianu: Dacă rămânem la guvernare după moţiune, Tăriceanu va fi Călin Popescu Highlander

Cioroianu: Dacă rămânem la guvernare după moţiune, Tăriceanu va fi Călin Popescu Highlander

Invitat la Şcoala de vară a TNL de la Costineşti, ministrul a susţinut că există în egală măsură şanse ca moţiunea de cenzură a PSD să pice sau să fie adoptată în Parlament.

„Teoretic, în acest moment, există în egală măsură şanse de a pleca, cum există şansa de a rămâne la guvernare. Dacă vom pleca, vom pleca cu fruntea sus, dar dacă vom rămâne, premierul Tăriceanu va fi Călin Popescu Highlander”, a declarat Cioroianu.

În acelaşi context, el a susţinut că în istoria PNL toate guvernele liberale, chiar şi cele din vremea Brătienilor, erau vehement criticate.

„Din 2005 aud la fiecare două luni că cel care conduce Guvernul va pleca acasă şi Guvernul liberal va cădea”, a mai afirmat Adrian Cioroianu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici