Cioroianu: Sunt oameni care mi-au cerut demisia după ce vruseseră să-şi angajeze fiii în ministere

Ministrul de Externe, liberalul Adrian Cioroianu, a declarat, marţi, că sunt persoane care i-au cerut demisia după ce au vrut să-şi angajeze fiii în ministere, precizând că este un om liber şi că sunt o serie de lucruri despre care va vorbi cu toată plăcerea la un moment dat.

1 afișare
Imaginea articolului Cioroianu: Sunt oameni care mi-au cerut demisia după ce vruseseră să-şi angajeze fiii în ministere

Cioroianu: Sunt oameni care mi-au cerut demisia după ce vruseseră să-şi angajeze fiii în ministere

"Sunt un om liber şi voi fi un om liber. Voi putea spune acest lucru şi după ce nu voi mai fi ministru. Inclusiv oameni care mi-au cerut demisia după ce anterior vruseseră să-şi angajeze fiii în ministere... Deci, sunt o serie de lucruri despre care voi vorbi cu toată plăcerea. Să nu-şi imagineze cineva că nu am memorie", a spus Cioroianu, întrebat de ce nu a reacţionat la criticile care i-au fost aduse în ultima perioadă.

El a subliniat că nu se referă la persoane din PNL.

Cioroianu a adăugat că este foarte calm şi că îşi face treaba atât cât poate de bine şi a cerut atenţie la criticile care au venit din interior şi la cele care au venit din exterior.

Întrebat cum se explică totuşi faptul că nu a avut nici o ieşire publică în care să-şi protejeze imaginea, el a replicat că va veni şi acel moment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici