Cîţu, atac la PSD: Unii vând iluzii. Mă refer la cel mai corupt partid al României, PSD

„Unii vând iluzii şi nu mă refer la contracandidatul meu, pe care trebuie să-l respectăm pentru mandatul său”, spune Florin Cîţu cu mai puţin de o lunăînainte de alegerile din PNL: „Da, mă refer la cel mai corupt şi putred partid al României, PSD”.

1047 afișări
Imaginea articolului Cîţu, atac la PSD: Unii vând iluzii. Mă refer la cel mai corupt partid al României, PSD

Sursa foto: Mediafaxfoto

Florin Cîţu a scris pe Facebook un mesaj colegilor săi liberali.

„În mai puţin de o lună, suntem chemaţi să ne alegem preşedintele. Din păcate, această campanie a fost una care nu a adus beneficii pentru PNL. Vom putea, însă, după 25 septembrie, să recuperăm. Important este să privim spre viitor. Viitorul arată bine dacă facem ceea ce trebuie. Acesta este gândul pe care îl am când plec în fiecare zi la Guvern: România să fie un loc bun pentru toţi cetăţenii! Noi, liberalii, suntem un partid al practicienilor, al celor care fac. Noi am realizat România Mare, iar acum putem face mare România în Uniunea Europeană, cu valori liberale, cu libertate şi drepturi, cu antreprenori şi creativitate, cu muncă şi seriozitate.
Unii vând iluzii şi nu mă refer la contracandidatul meu, pe care trebuie să-l respectăm pentru mandatul său. Este nevoie de respect între noi, sunt destui care ne sabotează. Alţii vând populism, demagogie şi minciună. Da, mă refer la cel mai corupt şi putred partid al României, PSD”, afirmă premierul.

Cîţu precizează şi mandatul pe care-l cere delegaţilor pe 25 septembrie: „să creştem economia, să modernizăm România! Nimic mai mult, nimic mai puţin”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici