Cîţu, despre moţiunea de cenzură anunţată de opoziţie: „De parcă mai interesează pe cineva ce spune PSD”

Premierul Florin Cîţu a comentat ironic anunţul PSD privind depunerea moţiunii de cenzură atunci când vor exista cele 234 de voturi necesare pentru ca aceasta să treacă.

597 afișări
Imaginea articolului Cîţu, despre moţiunea de cenzură anunţată de opoziţie: „De parcă mai interesează pe cineva ce spune PSD”

Cîţu, despre o moţiunea de cenzură anunţată de PSD: „De parcă mai interesează pe cineva ce spune PSD”

„De parcă mai interesează pe cineva ce spune PSD”, a fost reacţia premierului Florin Cîţu când un jurnalist a încercat să îl întrebe, luni, ce părere are despre faptul că social-democraţii au decis să depună moţiunea de cenzură când vor avea cele 234 de voturi necesare pentru ca aceasta să treacă.

Premierul a spus că nu există varianta ca unii parlamentari liberali să voteze moţiunea de cenzură.

„PNL este un partid care va ieşi unit din aceste alegeri. Am început la drum cu un grup mic în spatele meu. Am spus că voi construi. Construiesc o echipă. După 25 septembrie veţi vedea un PNL puternic, care se va lupta cu inamicul nostru numărul 1 - PSD”, completează Cîţu.

PSD a decis să depună moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu când va avea cele 234 de voturi necesare pentru ca aceasta să treacă, a anunţat preşedintele formaţiunii, Marcel Ciolacu. El precizează că, în prezent, Opoziţia dispune 204 voturi.

„Din punctul nostru de vedere s-a ajuns prea departe. Pe de o parte au îngheţat toate veniturile românilor, salarii, pensii şi alocaţii. Pe de altă parte, avem cea mai mare explozie de preţuri, total necotrolată şi fără să vină cu nicio soluţie guvernul. Am decis cu unanimitate de voturi în cadrul Consiliului Politic Naţional că vom depune moţiunea de cenzură în momentul în care vom avea cee 234 de voturi necesare să treacă această moţiune”, anunţă Marcel Ciolacu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici