Cîţu, despre raportul morţilor de COVID-19: Aşteptăm partea a doua

  • Comisia care verifică numărul morţilor de COVID-19 continuă să facă cercetări.
  • Premierul Florin Cîţu a precizat că aşteaptă partea a doua a raportului.
278 afișări
Imaginea articolului Cîţu, despre raportul morţilor de COVID-19: Aşteptăm partea a doua

Sursa foto: Mediafaxfoto

Premierul Florin Cîţu a fost întrebat, vineri, în conferinţa de presă, despre raportul prezentat de ministerul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, din care reiese că din totalul deceselor, doar 1% au murit având ca principală cauză coronavirusul.

„Aşteptăm partea a două. Acum avem un prim raport al comisiei. Comisia merge mai departe şi investighează acele diferenţe pe care le-a primit şi de la INS şi vedem după aceea şi acel raport. Cum avem raportul, venim şi îl prezentăm şi îl analizăm împreună. Haideţi să aşteptăm şi cealaltă informaţie şi atunci vom discuta pe ele”, a spus Florin Cîţu.

Din datele raportate de spitale către INSP - Centrul Naţional de Statistică şi Informatică în Sănătate Publică, pentru anul 2020 s-au raport 26.106 decese, dintre care 227 decese cu diagnostic principal COVID-19 (1 %) şi 25.875 decese cu diagnostic secundar de COVID (99%).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici