Cîţu, întrebat cât costă o franzelă: „Nu pot să spun, nu mănânc pâine”

  • Premierul Florin Cîţu nu ştie cât costă pâinea.
  • Întrebat care este preţul unei franzele, prim-ministrul răspunde: „Nu pot să spun, nu mănânc pâine”.
6185 afișări
Imaginea articolului Cîţu, întrebat cât costă o franzelă: „Nu pot să spun, nu mănânc pâine”

Cîţu, întrebat cât costă o franzelă: Nu pot să spun, nu mănânc pâine

„Nu pot să spun. Nu mănânc pâine. Încerc să nu mănânc pâine”, a spun Florin Cîţu, întrebat marţi care este preţul unei franzele sau al unui litru de ulei.

Întrebat despre afirmaţiile sale, potrivit cărora peste 1% dintre angajaţi au peste 3.000 de euro net, ce se întâmplă cu restul de 99%, Cîţu a răspuns că Executivul a creat locuri de muncă.

„Prin implementarea programului de guvernare şi a investiţiilor am creat locuri de muncă”, a spus premierul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici