Cîţu ironizează atacurile Killnet: Nu ştiu ce hackeri sunt ăia care nu ştiu cine e preşedintele Senatului

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, ironizează gruparea Killnet, care a atacat site-urile mai multor instituţii şi companii din România: „Nu ştiu ce hackeri sunt ăia care nu ştiu cine e preşedintele Senatului sau preşedintele Camerei Deputaţilor... Dădeai un simplu search pe Wikipedia”.

3228 afișări
Imaginea articolului Cîţu ironizează atacurile Killnet: Nu ştiu ce hackeri sunt ăia care nu ştiu cine e preşedintele Senatului

„În primul rând, nu ştiu ce hackeri sunt ăia care nu ştiu cine e preşedintele Senatului sau preşedintele Camerei Deputaţilor. Dar, trecem peste asta. În al doilea rând, dacă ne uităm la acel comunicat, e bizar să ai numele corect, dar să greşeşti funcţia. Cred că mai uşor îi greşeai funcţia decât să greşeşti invers. Dădeai un simplu search pe Wikipedia şi vedeai cine e preşedintele Senatului”, a comentat Cîţu.

Preşedintele Senatului a precizat că „sunt mai multe semne de întrebare acolo”.

„Am spus că în general, dacă e nevoie şi dacă se aprobă, atunci putem să să mergem în această direcţie. Am văzut declaraţii ale unor oficiali români care au spus foarte clar că se schimbă legislaţia tocmai ca să se facă acest lucru, de aceea am dubii. E adevărat că există un val care încearcă să pună toate ce se întâmplă rău asupra mea”, a mai spus Cîţu.

Preşedintele Senatului a mai afirmat că „este un război cibernetic” şi a pledat pentru investiţii mai mari în tehnologie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici