Cîţu propune folosirea certificatului verde pentru nunţi. „Aş vrea să ne asigurăm că nu sunt anulate”

Premierul Florin Cîţu a propus, duminică, folosirea certificatului verde la nunţile deja programate, unde incidenţa este mare, pentru ca evenimentele să nu fie anulate.

3841 afișări
Imaginea articolului Cîţu propune folosirea certificatului verde pentru nunţi. „Aş vrea să ne asigurăm că nu sunt anulate”

Cîţu propune folosirea certificatului verde pentru nunţi. „Aş vrea să ne asigurăm că nu sunt anulate”

În videoconferinţa cu prefecţii şi reprezentanţii DSP-urilor, premierul Florin Cîţu a spus că sunt judeţe unde situaţia pandemică este între 2 şi 3 la mie, ba chiar această rată a fost depăşită, de exemplu Bistriţa-Năsăud şi Ilfov, iar aici autorităţile trebuie să găsească soluţii vom în perioada următoare şi să se asigure că toate măsurile sunt respectate.

De asemenea, în aceste judeţe sunt programate nunţi în perioada următoare, iar premierul vrea ca acestea să nu fie anulate.

„Sunt nunţi programate în perioada următoare în zone unde deja ajungem la 3 la mie. Propunerea mea, domnule Raed Arafat, eu aş vrea să ne asigurăm că aceste nunţi nu sunt anulate şi ar trebui să folosim certificatul verde pentru aceste nunţi, dacă se poate”, a spus premierul.

Acesta a spus că oamenii nu îşi mai pot modifica data de la o săptămână la alta, astfel că el ar propune pentru nunţile care sunt deja programate în zone unde incidenţa creşte să se folosească certificatul verde.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici