Cîţu: Valul patru este al celor care nu se vaccinează

  • Valul patru este al celor care nu se vaccinează, spune Florin Cîţu.
  • El spune că se va vaccina cu cea de-a treia doză.
  • Cîţu: „99,8% dintre cei infectaţi nu sunt vaccinaţi împotriva COVID-19”.
648 afișări
Imaginea articolului Cîţu: Valul patru este al celor care nu se vaccinează

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Am spus de fiecare dată că dacă o să existe un val patru este doar vina noastră, a societăţii, că nu ne vaccinăm. Valul patru este al celor care nu se vaccinează”, spune Florin Cîţu.

El preciează că 99,8% dintre cei infectaţi nu sunt vaccinaţi împotriva COVID-19.

Florin Cîţu spune că se va vaccina cu cea de-a treia doză.

Cifră record pentru valul 4 al pandemiei în România. Bilanţul zilnic a trecut de 11.000 de cazuri. 208 pacienţi au murit, iar pe ATI sunt 1.267, din care 17 copii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici