Ciucă: În coaliţie am convenit modificări necesare asupra măsurii privind plăţile în numerar

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, precizează că, în urma analizei privind măsura plăţilor în numerar, în coaliţia de guvernare s-a decis o serie de modificări necesare, „care să contribuie la protejarea mediului de afaceri şi a cetăţenilor de bună credinţă”.

887 afișări
Imaginea articolului Ciucă: În coaliţie am convenit modificări necesare asupra măsurii privind plăţile în numerar

Ciucă: În coaliţie am convenit modificări necesare asupra măsurii privind plăţile în numerar

„Am avut, astăzi, la nivelul conducerii Coaliţiei o analiză aplicată asupra măsurii privind plăţile în numerar. În urma dialogului nostru, am convenit o serie de modificări necesare, care să contribuie la protejarea mediului de afaceri şi a cetăţenilor de bună credinţă. Astfel, toate limitele actuale de cash vor fi menţinute, atât la persoanele fizice, cât şi la cele juridice. Cu două excepţii: plafonul de casă va fi de 50.000 de lei, iar avansul spre decontare 1.000 de lei/zi”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

El menţionează că liderii coaliţiei au convenit că vor continua cu fermitate lupta cu evaziunea fiscală în România şi vor promova, de comun acord, măsuri în acest sens.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici