Ciucă, la Iaşi: Investiţiile vor fi reperul acţiunilor noastre în 2023 şi 2024

Investiţiile vor fi reperul acţiunilor noastre în 2023 şi 2024, a spus, marţi, premierul Nicolae Ciucă, după vizita la Iaşi.

223 afișări
Imaginea articolului Ciucă, la Iaşi: Investiţiile vor fi reperul acţiunilor noastre în 2023 şi 2024

Ciucă, la Iaşi: Investiţiile vor fi reperul acţiunilor noastre în 2023 şi 2024

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, spune că alegerile locale din 2020 au arătat care este potenţialul organizaţiei ieşene, care a obţinut un număr record de mandate în administraţia locală, din 1990 până azi.

El a promis că investiţiile vor fi reperul acţiunilor noastre în 2023 şi 2024.

Investiţiile vor fi reperul acţiunilor noastre în 2023 şi 2024 şi mă refer atât la cele guvernamentale - la programele realizate cu fonduri europene de coeziune sau cele finanţate prin PNRR - dar şi la atragerea de investiţii private. Pentru această zonă, avem planuri mari: spitalul regional, reabilitarea spitalului pentru copii ”Sfânta Maria”, autostrăzile A7 şi A8 şi toate proiectele de utilităţi în valoare de 1,5 miliarde lei derulate prin ”Anghel Saligny”. Aceste investiţii vor creşte calitatea vieţii şi vor crea noi locuri de muncă, judeţul Iaşi urmând să fie principala locomotivă a dezvoltării zonei de Nord-Est, aşa cum Clujul şi Bihorul sunt în zona Transilvaniei”, a spus Ciucă.

Premierul a mai spus că toate proiectele expuse arată că Moldova este în pragul unei „noi etape istorice de dezvoltare”, urmând să cunoască „una dintre cele mai ridicate rate de creştere economică în anii următori”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici