Ciucă, la Iaşi: O structură dezbinată nu va putea niciodată să obţină rezultate mari

„O structură dezbinată nu va putea niciodată să obţină rezultate mari”, a declarat marţi Nicolae Ciucă la Consiliul Director Judeţean al PNL Iaşi.

202 afișări
Imaginea articolului Ciucă, la Iaşi: O structură dezbinată nu va putea niciodată să obţină rezultate mari

Sursa foto: facebook.com/IonelNicolaeCiuca

„Astăzi, la Iaşi, am discutat cu colegii liberali în cadrul Regionalei de Nord-Est şi în cadrul Consiliului Director Judeţean al PNL Iaşi despre obiectivele noastre pentru anul acesta, dar şi despre realizările din cei patru ani de guvernare. Şi nu sunt puţine. Nici la nivel naţional, nici în fiecare regiune în parte. În regiunea Moldovei, atât Terminalul 4 al Aeroportului Iaşi, cât şi Autostrăzile A7 şi A8 sunt proiecte liberale şi investiţii esenţiale pentru dezvoltarea şi interconectarea regiunii”, a scris Ciucă pe Facebook.

Fostul premier le-am spus liberalilor că, în acest an, succesul „nostru se bazează pe unitate şi pe colaborare. O structură dezbinată nu va putea niciodată să obţină rezultate mari. Doar împreună putem îmbunătăţi nivelul de trai al cetăţenilor şi putem face ca românii din diaspora să simtă că se pot întoarce acasă”.

„Administraţiile liberale au proiecte duse la bun sfârşit şi altele în derulare cu ajutorul banilor europeni. Am reabilitat drumuri, am modernizat spitale şi am extins reţelele de apă, de canalizare şi de gaze. E important, totodată, să continuăm în acest an dialogul onest cu cetăţenii despre ce am reuşit să facem, ce nu am reuşit şi ce ne propunem pentru a menţine România pe direcţia dezvoltării şi a modernizării în Europa. Ce ne propunem pentru a oferi românilor un nivel de trai în creştere şi mai ales în siguranţă”, a adăugat Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici