Ciucă, răguşit la un eveniment: Nici şeful DSU nu are o soluţie

  • Premierul Nicolae Ciucă şi-a ţinut discursul la „Euro-Atlantic Resilience Forum - Black Sea Perspectives” răguşit.
  • „Am cerut sprijinul şefului nostru de la Departamentul de Urgenţe, şi pentru prima dată nu are nicio soluţie”, a spus el.
746 afișări
Imaginea articolului Ciucă, răguşit la un eveniment: Nici şeful DSU nu are o soluţie

„Permiteţi-mi să încep prin a-mi cere scuze pentru vocea mea, am făcut tot posibilul să mă recuperez, am cerut sprijinul şefului nostru de la Departamentul de Urgenţe, şi pentru prima dată nu are nicio soluţie. Aşa că...”, a spus Nicolae Ciucă, în debutul discursului său de la „Euro-Atlantic Resilience Forum - Black Sea Perspectives”.

La evenimentul de la Palatul Parlamentului mai participă preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, dar şi şeful DSU, Raed Arafat.

Prima ediţie a Forumului euro-atlantic pentru rezilienţă, organizat la Bucureşti, cu peste 1500 de participanţi, se bucură de prezenţa a peste 50 de speakeri din România, Statele Unite, Franţa, Germania, Spania, Italia, Portugalia, Turcia, Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Republica Moldova, Estonia, Suedia, Finlanda, Israel, Republica Coreea si Serbia.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici