Ciucă: Săptămâna viitoare vom primi avizul pentru cererea de plată nr. 2, probabil cu diminuare

Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a spus că are certitudinea că săptămâna viitoare România va primi avizul pentru cererea de plată nr. 2 din PNRR, probabil cu diminuarea sumei aferente celor două jaloane neîndeplinite.

174 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Săptămâna viitoare vom primi avizul pentru cererea de plată nr. 2, probabil cu diminuare

„Au fost discutate măsuri pentru a îndeplini jaloanele din PNRR şi mă refer la Ministerul Energiei. Ştim foarte bine că a fost înaintată cererea de plată numărul 2, acolo avem două jaloane care nu au fost încă finalizate, este vorba de centralele de cogenerare, discutăm de două centrale, la Constanţa şi la Craiova, care sunt în proces de finalizare. Am primit garanţii astăzi de la domnul ministru Burduja că săptămâna viitoare acestea vor fi finalizate şi în felul acesta jalonul îndeplinit, şi desigur reluarea procedurilor pentru jalonul care prevede producerea de hidrogen”, a declarat Nicolae Ciucă.

El spune că toate aceste aspect sunt realizate „în deplină coordonare cu Comisia”.

„Avem certitudinea că săptămâna viitoare vom primi avizul pentru cererea de plată numărul 2, sigur probabil cu diminuarea sumei de aproximativ 140 de milioane, aferentă celor două jaloane”, a adăugat liderul PNL.

El a participat joi la o întâlnire cu mai mulţi miniştri şi secretari de stat ai PNL la o şedinţă de coordonare a activităţii politice şi guvernamentale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pnrr,
nicolae ciucă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici