FOTO  CJ Ilfov, instituţie child-friendly. A fost amenajat un spaţiu dedicat copiilor

Consiliul Judeţean Ilfov a devenit o instituţie child-friendly, după ce a fost amenajat un spaţiu dedicat copiilor.

90 afișări
Imaginea articolului CJ Ilfov, instituţie child-friendly. A fost amenajat un spaţiu dedicat copiilor

Sursă foto: Facebook / Consiliul Judetean Ilfov

În spaţiul amenajat, copiii pot să deseneze, să citească sau să coloreze.

„Am amenajat la recepţia CJ Ilfov un mic spaţiu dedicat copiilor. Sunt mulţi cei care vin la noi să îşi rezolve problemele împreună cu copiii lor. Şi am observat că în timp ce părinţii erau ocupaţi cu depunerea anumitor acte, cei mici se plictiseau. Aşa că, am creat un loc special pentru ei, unde pot să deseneze, să coloreze, să citească. Pot inclusiv să se joace cu animalele”, susţine Hubert Thuma, preşedintele CJ Ilfov, într-o postare pe Facebook.

Acesta aminteşte că instituţia este petfriendly şi că şi-a făcut un obicei din a salva multe animale în sediu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici