Codrin Ştefănescu vrea să pună capăt "mafiei imobiliare"

Candidatul PC la Primăria Capitalei, Codrin Ştefănescu, a votat, duminică, la Şcoala 100 "Andrei Şaguna" din Sectorul 4, însoţit de senatorul PC Marius Marinescu.

21 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu vrea să pună capăt "mafiei imobiliare"

Codrin Ştefănescu vrea să pună capăt "mafiei imobiliare" (Imagine: Mediafax Foto)

Ştefănescu a declarat, după exprimarea votului, că a votat pentru a pune capăt mafiei imobiliare, deoarece lumea a ajuns la capătul răbdării.

Senatorul Marius Marinescu a votat şi el la Liceul Jean Monnet şi a spus că a votat pentru un primar care să scoată primăria în stradă, să asculte şi să rezolve problemele cetăţenilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici