Colegiul Director al PDL respinge suspendarea automată din partid a celor trimişi în judecată

Colegiul Director al PDL a decis, vineri seară, să respingă propunerea de modificare a statului potrivit căreia membrii PDL trimişi în judecată sunt suspendaţi automat din partid, au declarat surse din formaţiune.

41 afișări
Imaginea articolului Colegiul Director al PDL respinge suspendarea automată din partid a celor trimişi în judecată

Colegiul Director al PDL respinge suspendarea automată din partid a celor trimişi în judecată (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, membrii Colegiului Director au hotărât rămânerea la prevederile actuale ale statutului, care precizează că suspendarea se poate face în cazul arestării sau condamnării definitive.

Sursele menţionate au mai precizat că liderii PDL au acceptat introducerea dreptului membrilor PDL de a se autosuspenda.

De asemenea, potrivit surselor, deciziile au fost luate existând o singură abţinere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici