Comisia Europeană consideră că România, Bulgaria şi Croaţia îndeplinesc condiţiile pentru Schengen

Comisia Europeană consideră că România, Bulgaria şi Croaţia îndeplinesc condiţiile pentru a intra în spaţiul Schengen, a declarat miercuri comisarul Ylva Johansson, într-o conferinţă de presă.

1000 afișări
Imaginea articolului Comisia Europeană consideră că România, Bulgaria şi Croaţia îndeplinesc condiţiile pentru Schengen

Comisia Europeană consideră că România, Bulgaria şi Croaţia îndeplinesc condiţiile pentru Schengen

Comisarul european a vorbit de rezultatele bune ale misiunilor efectuate în luna octombrie în România şi Bulgaria de către experţii Comisiei. „Este momentul să spunem <Bine aţi venit>”, a spus Ylva Johansson.

Comisia solicită Consiliului să ia pe 8 decembrie decizia necesară pentru a permite participarea României, Bulgarieei şi Croaţiei la spaţiul Schengen.

Ylva Johansson a amintiti şi de rezoluţiile Parlamentului European de susţinere a aderării celorr trei state.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici