Comisiile de buget-finanţe au reluat dezbaterile asupra bugetului pe anul 2011

Comisiile de buget-finanţe ale celor două Camere s-au întrunit, duminică dimineaţă, cu aproape o oră întârziere faţă de programul stabilit, pentru a finaliza rapoartele asupra proiectului Legii bugetului de stat şi asupra proiectului Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2001.

12 afișări
Imaginea articolului Comisiile de buget-finanţe au reluat dezbaterile asupra bugetului pe anul 2011

Comisiile de buget-finanţe au reluat dezbaterile asupra bugetului pe anul 2011 (Imagine: www.cdep.ro)

Senatorii şi deputaţii din cele două comisii mai au de dezbătut şi elaborat bugetele ministerului de Finanţe, ministerul Muncii, ministerul Culturii, SGG şi ORNISS din cadrul raportului asupra proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2011, precum şi raportul la proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2011 în integralitate.

Duminică expiră termenul fixat de Birourile permanente ale celor două Camere pentru comsiile reunite în ceea ce priveşte elaborarea rapoartelor la cele două proiecte de buget, astfel încât acestea să intre, de luni, în dezbaterea plenului.

Parlamentarii au început lucrările cu dezbaterea bugetului ministerului Culturii, în prezenţa ministrului de resort, Kelemen Hunor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici