Comisiile de la Cameră au aprobat cumulul pensiilor cu veniturile salariale

Comisiile reunite de buget, finanţe şi de muncă ale Camerei Deputaţilor au aprobat, marţi, propunerea legislativă a PNL care elimină interdicţia de a se cumula pensia cu veniturile salariale, a declarat preşedintele comisiei pentru muncă, Victor Paul Dobre.

50 afișări
Imaginea articolului Comisiile de la Cameră au aprobat cumulul pensiilor cu veniturile salariale

Comisiile de la Cameră aprobă cumulul pensiilor cu veniturile salariale (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Acest proiect a fost iniţiat de deputaţii Eugen Nicolăescu, Dan Motreanu şi Mihai Voicu şi se referă la modificarea Legii 329 din 2009 în sensul abrogării măsurilor privind regimul cumulului pensiilor cu veniturile salariale, impuse în scopul reducerii cheltuielilor bugetare.

Dobre a spus că membrii celor două comisii au dat raport favorabil acestei propuneri legislative care a fost respinsă, anterior, de către Senat.

Propunerea legislativă urmează să fie supusă votului plenului Camerei Deputaţilor, care este for decizional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici