Concluzia lui Iohannis după întâlnirea cu premierul Finlandei. Ţara nordică are graniţă cu Rusia

Preşedintele Iohannis îşi manifestă aprecierea faţă de contribuţia Finlandei la consolidarea flancului estic, sprijinind în acelaşi timp UA.

521 afișări
Imaginea articolului Concluzia lui Iohannis după întâlnirea cu premierul Finlandei. Ţara nordică are graniţă cu Rusia

Concluzia lui Iohannis după întâlnirea cu premierul Finlandei. Ţara nordică are graniţă cu Rusia

„Discuţii foarte bune cu PM Petteri Orpo privind dezvoltarea în continuare a relaţiei noastre bilaterale excelente şi coordonare ca parteneri UE şi aliaţi NATO”, a scris Iohannis pe X.

Preşedintele a adăugat că apreciază contribuţia Finlandei, ca nou membru NATO, la flancului estic, sprijinind în acelaşi timp Ucraina.

Finlanda o graniţă comună cu Rusia de 1.340 de kilometri, cea mai lungă dintre toate ţările membre ale Uniunii Europene.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici