Conducerea Comisiei juridice din Cameră a revenit PDL, iar cea de Buget PSD - surse

Conducerea Comisei juridice din Camera Deputaţilor a fost obţinută PDL, iar cea de Buget a revenit PSD, potrivit unor surse parlamentare din cele două formaţiuni.

9 afișări
Imaginea articolului Conducerea Comisiei juridice din Cameră a revenit PDL, iar cea de Buget PSD - surse

Conducerea Comisiei juridice din Cameră a revenit PDL, iar cea de Buget PSD - surse

După depunerea jurământului deputaţilor în plenul Camerei Deputaţilor, deputaţii s-au reunit la grupurile parlamentare pentru a-şi stabili reprezentanţii în conducerea comisiilor parlamentare.

Primii care au coborât în sala de plen de la şedinţa de grup au fost reprezentanţii PDL, iar la scurt timp s-au prezentat şi deputaţii PSD.

Preşedinţia Comisiei juridice din Camera Deputaţilor a fost din nou disputată, vineri, între PDL şi PSD, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse parlamentare din cele două partide.

Liderii grupurilor paramentare din Camera Deputaţilor conveniseră, joi seară, ca şefia Comisiei juridice să revină PDL, iar cea a Comisiei de buget, finanţe să fie dată PSD. Liderul grupului PDL Ioan Oltean a declarat, joi, după şedinţa liderilor, care a durat cinci ore, că "bătălia s-a dat pe comisiile economice şi cea juridică".

Citeşte şi

Voiculescu, Boagiu, Antonescu, Pereş, cei patru vicepreşedinţi ai Senatului

Şedinţă suspendată la Senat după ce Voiculescu a fost nominalizat ca vicepreşedinte

Mircea Geoană a fost ales preşedinte al Senatului

Alistar, Stanomir, Buta, Deleanu şi Predoiu, nume vehiculate pentru Ministerul Justiţiei - surse

Propunerile PSD şi PDL pentru viitorul Guvern

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici