Conducerile comisiilor de apărare, SRI şi SIE se întâlnesc miercuri cu reprezentanţi ai serviciilor

Conducerile comisiilor de apărare şi comisiilor parlamentare de control al activităţii SRI şi SIE se vor întâlni, miercuri, cu reprezentanţi ai serviciilor de informaţii, pentru a discuta despre pachetul de legi din domeniul securităţii naţionale, a declarat George Scutaru (PNL).

7 afișări

Scutaru, vicepreşedinte al Comisiei de apărare a Camerei Deputaţilor, a precizat, pentru MEDIAFAX, că la întâlnirea cu conducerile celor patru comisii parlamentare sunt aşteptaţi reprezentanţi ai SRI şi SIE.

"Vom avea discuţii generale privind pachetul legilor securităţii naţionale şi acesta este un lucru bun ce poate impulsiona procesul de adoptarea a acestor legi", a opinat deputatul liberal.

El a mai spus că unul dintre proiectele de lege, cel referitor la Statutul ofiţerului de informaţii, se află blocat la Comisia juridică a Camerei, iar celelalte patru legi din pachetul de legi ale siguranţei naţionale se află la Senat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici