Consultările la Cotroceni încep la 14:00 cu minorităţile şi se încheie cu PDL la 17:45

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, marţi, preşedinţilor partidelor parlamentare, liderilor grupului parlamentar al minorităţilor naţionale şi grupului independenţilor invitaţii la consultări, pentru miercuri după-amiază, la Palatul Cotroceni, pentru discuţii în vederea formării noului guvern.

24 afișări
Imaginea articolului Consultările la Cotroceni încep la 14:00 cu minorităţile şi se încheie cu PDL la 17:45

Consultările la Cotroceni încep la 14:00 cu minorităţile şi se încheie cu PDL la 17:45 (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"În vederea găsirii unei soluţii pentru numirea cât mai rapid posibil a unui guvern, vă invit la consultari, miercuri, 16 decembrie 2009, la Palatul Cotroceni (...). Delegaţia pe care o conduceţi poate fi alcătuită din maxim 12 persoane", se arată în scrisoarea şefului statului adresată preşedinţilor partidelor parlamentare şi liderilor grupurilor parlamentare.

Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale este invitat la discuţiile cu şeful statului de la ora 14:00 la 14:30.

Grupul independenţilor are alocat pentru întâlnirea de la Cotroceni intervalul 14:45 - 15:15.

Reprezentanţii UDMR sunt aşteptaţi la ora 15.30, până la ora 16:00.

PNL este aşteptat să participe la consultări de la ora 16:15, până la 16:45.

PSD urmează să poarte discuţii cu preşedintele în intervalul 17:00 - 17:30.

Cei care vor încheia seria întâlnirilor preşedintelui cu partidele sunt reprezentanţii PDL, aceştia urmând să intre la discuţii de la ora 17:45, până la 18:15, conform programului prezentat de surse oficiale.

Traian Băsescu urmează să participe, miercuri, de la ora 10:00, la ceremonia de validare, de către Curtea Constituţională, a alegerii sale în funcţia de Preşedinte al României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici