Controverse privind suspendarea grevei. Deca: se dă semnalul pentru revenirea la cursuri

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, susţine că profesorii vor reveni începând de marţi la catedre. Se dă semnalul pentru revenirea la cursuri, a spus Deca atunci când a fost întrebată despre informaţiile venite din teritoriu potrivit cărora unii profesori vor să continue protestul.

795 afișări
Imaginea articolului Controverse privind suspendarea grevei. Deca: se dă semnalul pentru revenirea la cursuri

Controverse privind suspendarea grevei. Deca: se dă semnalul pentru revenirea la cursuri

Declaraţia a fost făcută luni, după şedinţa de Guvern în care au fost adoptate ordonanţele de urgenţă care îi vizează pe angajaţii din sistemul de Educaţie.

„Consultările interne sunt apanajul dumnealor (al sindicaliştilor n.r.)... din semnalele pe care noi le avem este că se dă semnalul pentru revenirea la cursuri”, a răspuns Ligia Deca.

Ministrul Educaţiei a mai spus că participarea profesorilor la examenele naţionale este o activitate benevolă, în condiţiile în care unii profesori au ameninţat cu boicotarea acestora.

„Asistenţa la examenele naţionale este o activitate benevolă (...) încurajez cadrele didactice să ajute elevii ”, a precizat Deca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici